+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Lissabon

Stad met strand combineren? Dat kan in Lissabon! De levendige stad aan de Taag is het ontdekken meer dan waard. Verken de stad met tramlijn 28. Shop in de Baixa-wijk. Proef de befaamde Pastéis de Belém. Beklim de toren van Belém voor een schitterend uitzicht over de Portugese hoofdstad. Nood aan rust? Geniet van de zon op een van de mooie stranden. Ben je verkocht?

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Lissabon, vind je bij Connections!
Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Lissabon door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


  7/ 7 bereikbaar per telefoon, e-mail of via social media

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw travel companion voor hotels, huurwagens en unieke belevenissen ter plaatse

Goedkope vliegtickets Lissabon

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN LISSABON?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Favoriete Bezienswaardigheden

Alfama

is de oudste wijk van Lissabon die als enige overeind bleef na de verwoestende aardbeving van 1755. Neem de beroemde tramlijn 28 naar Alfama. Bezoek er het Castelo de São Jorge met schitterend uitzicht over de Taag en de stad, dwaal er door de ontelbare steile straatjes of geniet van een fadoconcert. 


Toren van Belém

de versterkte toren aan de oever van de Taag-rivier is een mooie herinnering aan de ontdekkingsreizen van Vasco da Gama en aan de grandeur van het Portugese koloniale verleden. Een niet te missen bezienswaardigheid tijdens je citytrip Lissabon. 


Pastéis de Belém

een heerlijk zoet gebakje waarvan het recept angstvallig geheim gehouden wordt. De enige echte Pastéis de Belém vind je in de Antiga Confeitaria de Belém. 


Santa Justa-lift

verbindt de Santa Justa-straat in het centrum van Lissabon met het hogergelegen Carmoplein. De 45 meter hoge lift is een ontwerp van Raul Mesnier, een leerling van Gustav Eiffel. De bovenste verdieping kan je enkel via een wenteltrap bereiken en biedt een terras met schitterend uitzicht over de stad.


Fado

laat je meeslepen door de melancholische fadomuziek in een van de vele bars, restaurants of authentieke 'casas de fado' in Lissabon. 

2 Insider Tips

Bairro Alto

een gezellige bohemienwijk waar veel kunstenaars en studenten gevestigd zijn. Hier tref je bijzondere boetiekjes, al staat Bairro Alto vooral bekend om zijn bruisend uitgaansleven. 


Bezoek het Palácio Nacional da Pena, Palácio de Monserrat of Castelo dos Mouros

Zin in een romantische uitstap tijdens je citytrip Lissabon? Sintra is een mooie buitenwijk van Lissabon met nauwe straatjes, gezellige winkels maar vooral prachtige paleizen

Bijzondere weetjes

 • Lissabon is de oudste stad van West-Europa. De stad klopt daarmee zelfs Rome

 • De Vasco Da Gama brug is de langste ter wereld. Deze brug is maar liefst 17 kilometer lang

 • Streetart is overal in Lissabon. Er zijn zelfs begeleide tours die je langs alle graffiti hotspots brengen

 • Pasteis de Nata is de lokale delicatesse. Dit gebakje kan je overal in de stad krijgen, maar de allerbeste haal je bij Casa Pastéis de Belém

 • Eén van de populairste attracties is de tram. Deze dendert er al sinds 1873 over de sporen. Als toerist is het een geweldige manier om je te verplaatsen door de stad


 • Lissabon Praktisch

  Tijdsverschil: 1 uur vroeger dan in België

  Temperatuur Lissabon heeft een zacht klimaat. De zomers zijn warm met temperaturen rond de 30°C. De winters zijn heel mild. 

  Munteenheid: Euro

  Officiële taal: Portugees

  Reisdocumenten: een identiteitskaart of paspoort volstaat voor je vlucht naar Lissabon


  Voordelige vluchten naar Lissabon

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar Lissabon, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Lissabon door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

  Waarom VOOR Connections kiezen?

  27 Travel Shops
  27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
  Customer Service Center
  +32 (0)2/550 01 00
  contactcenter@connections.be
  Mobile Travel Agents
  Wij komen naar jou toe!