+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Londen

Ze heeft klasse, bruist van de energie en charmeert menigeen. Londen is een geweldige stad die zoveel te bieden heeft. Rondstruinen op Camden Market, een musical of theatervoorstelling meepikken in West End, shoppen in Oxford Street of Regent Street, de Tate Modern bezoeken, een ritje maken op de London Eye, in de multiculturele Soho-wijk wandelen... In de Britse hoofdstad verveel je je nooit! Wil je erheen? Boek dan snel je vliegticket naar Londen.

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Londen, vind je bij Connections!
Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Londen door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


  7/ 7 bereikbaar per telefoon, e-mail of via social media

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw travel companion voor hotels, huurwagens en unieke belevenissen ter plaatse

Goedkope vliegtickets Londen

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN LONDEN?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Favoriete Bezienswaardigheden

Musical- en theatershows

Londen heeft een fantastisch aanbod aan musicals en theatervoorstellingen. Tip: aan de last minute kassa op Leicester Square kan je tickets aan sterk verlaagde prijzen op de kop tikken. 


Tate Modern

gigantisch museum voor moderne kunst verspreid over 5 verdiepingen. Je kan er kunstwerken bewonderen van onder meer Warhol, Picasso en Monet. De toegang is gratis. Het restaurant van het museum biedt een schitterend zicht over de stad. 


London Eye

maak tijdens je citytrip Londen een ritje op Europa's grootste reuzenrad, gelegen aan de zuidelijke oever van de Thames en tegenover het Palace of Westminster. Je geniet er van een spectaculair uitzicht over Londen en haar bezienswaardigheden: Big Ben, St Paul's Cathedral... Hou wel rekening met mogelijke wachttijden.

Het uitzicht vanop The Shard

Vanaf dit punt zie je maar liefst 64km, tenminste al het weer wat meezit. 244 meter boven de grond heb je een fenomenaal zicht van het observatiedek van deze toren. Je kan er trouwens ook wat drinken of in stijl een hapje eten.

Insider Tips

Shoppen

shop 'til you drop in Oxford Street, Regent Street en Bond Street. Je vindt er grote winkelketens als Topshop, Primark, H&M, Marks & Spencer en Harrods. Maak daarna een wandeling in het nabijgelegen Soho. Een gezellige, multiculturele wijk met tal van leuke bars en restaurants.


Brick Lane Market

Je vindt er honderden stalletjes met antiek, vintagekledij, gadgets en versbereide lekkernijen vanuit alle uithoeken van de wereld. Of flaneer door de Colombia Road Flower Market in Bethnal Green. Een sfeervolle en kleurrijke bloemenmarkt die nog onbekend is bij toeristen.


Bijzondere weetjes

 • In Londen leven ontzettend veel rijke mensen. Met meer dan 70 miljardairs is de stad ruim vertegenwoordigd in de rijke lijstjes

 • Er worden meer dan 300 talen gesproken in Londen

 • Zoals je wellicht weet rijdt men links in Londen, behalve op één weg, daar is het verplicht rechts te rijden

 • Het is illegaal om te sterven in The Houses of Parliament

 • The London Underground vervoert dagelijks meer dan 3 miljoen passagiers. Toch werden er tot op heden maar 3 baby’s geboren in de metro

 • Londen Praktisch

  Tijdsverschil: 1 uur vroeger dan in België

  Temperatuur Londen heeft een gematigd klimaat. De winters zijn zacht maar vochtig en de zomers zijn gematigd.

  Munteenheid: British Pound (GBP). 1 GBP = 1,117 euro

  Officiële taal: Engels

  Reisdocumenten: een identiteitskaart of paspoort volstaat voor je vlucht naar Londen


  Voordelige vluchten naar Londen

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar Londen, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Londen door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

  Waarom VOOR Connections kiezen?

  27 Travel Shops
  27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
  Customer Service Center
  +32 (0)2/550 01 00
  contactcenter@connections.be
  Mobile Travel Agents
  Wij komen naar jou toe!