+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Madrid

Madrid moet het vaak afleggen tegen haar eeuwige rivaal Barcelona. Op de zee na, heeft ze nochtans minstens evenveel troeven als haar Catalaanse zusje. Niet alleen herbergt de Spaanse hoofdstad enkele van 's werelds mooiste en rijkst gevulde musea zoals het Prado en het Centro de Arte Reina Sofia. Het is en blijft ook een walhalla voor shopaholics. Naast de bekende Spaanse ketens en de traditionele zondagse vlooienmarkt van el Rastro, vind je er tal van kleine vintagewinkels die je volledig zou willen leegplunderen. En dan is er natuurlijk nog de overheerlijke Madrileense keuken!  Voeg daarbij de vrolijke vriendelijkheid van de locals en het bruisende nachtleven, en je weet waar naartoe voor je volgende citytrip.

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Madrid, vind je bij Connections!
Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Madrid door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


  7/ 7 bereikbaar per telefoon, e-mail of via social media

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw travel companion voor hotels, huurwagens en unieke belevenissen ter plaatse

Goedkope vliegtickets Madrid

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN MADRID?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Favoriete Bezienswaardigheden

Centro de Arte Reina Sofia

het Spaanse Museum voor Moderne Kunst, waar werken van bekende kunstenaars als Salvador Dalí en Miró hangen. 


De Mercado de la Reina

de ideale stek om te ontbijten, tapas te degusteren of uitgebreid te dineren tussen de locals.


Casa del Campo

Deze groene long aan de overkant van de río Manzanares is een leuke plek voor een rustige wandeling op een hete middag. Huur een bootje op het meer of geniet van een drankje op een terras aan het water.


Gran Via

Het ideale vertrekpunt voor je ontdekkingstocht door de stad. Het bruist er van leven, entertainment, shopping en cultuur. Maar net zo goed pik je er een filmpje of een musical mee. ’s Nachts kan je hier ook een dansje plegen in één van de nachtclubs.


El Rastro

Op zondag lijkt het wel of de hele stad is naar dit plekje afgezakt. Meer dan 3.500 stalletjes bieden hier allerhande snuisterijen aan. Deze vlooienmarkt valt op zijn minst hectisch te noemen. Zet je even neer met een kopje koffie of wat sterkers op het terras van één van de cafeetjes en geniet van het schouwspel.


2 Insider Tips

dakterras van het chique Hotel Emperador

Daar wacht een mooi zwembad annex chill-out bar.  Goedkoop is het niet, maar het schitterende uitzicht over het Koninklijk Paleis, de kathedraal en de Gran Vía maakt alles goed. 


Opéra

Natuurlijk kan je tijdens je citytrip Madrid naar de gewone opera (die ondergebracht is in het statige Teatro Royal), maar het is veel leuker je te wagen aan een van de kleinere voorstellingen in zaaltjes als dat van La Escalera de Jacob waar op zondag ook kindervoorstellingen gegeven worden.

Bijzondere weetjes

 • Madrid is vergeven van de studenten. Heel wat buitenlandse studenten zakken af naar Madrid om er een deel van hun studies te volgen

 • De fontein ‘Peral’ die in het Opera Metro Station ligt is de oudste van Madrid

 • De inwoners van Madrid worden ook wel eens ‘Gatos’ genoemd. Het verhaal gaat dat dit te danken is aan het feit dat een Spaanse soldaat in een ver verleden de muren beklom en dit even soepel deed als een kat

 • Madrid heeft zijn eigen carnavalsfeest en dit een week eerder dan overal elders ter wereld

 • Het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia mag dan misschien wel de Guernica van Picasso herbergen, het gebouw zelf werd wel verkozen tot het lelijkste van Spanje

 • Madrid Praktisch

  Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België

  Temperatuur Madrid heeft een landklimaat. De winters kunnen koud zijn en de zomers warm tot heet met temperaturen boven de 40 graden.

  Munteenheid: Euro

  Officiële taal: Spaans

  Reisdocumenten: een identiteitskaart of paspoort volstaat voor je vlucht naar Madrid


  Voordelige vluchten naar Madrid

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar Madrid, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Madrid door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

  Waarom VOOR Connections kiezen?

  27 Travel Shops
  27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
  Customer Service Center
  +32 (0)2/550 01 00
  contactcenter@connections.be
  Mobile Travel Agents
  Wij komen naar jou toe!