+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vliegtickets naar Malaga

Op zoek naar zon, charme en Spaanse gastvrijheid, dan is Malaga zeker een aanrader. Struin door het autovrije centrum, ontdek de levendige havenstad en verwen je innerlijke mens in één van de chiringuitos, typische strandrestaurantjes waar je heerlijke sardientjes oppeuzelt. Pik wat cultuur mee en dans de Flamenco: onvergetelijk!

Bij Connections boek je uiterst voordelig je vliegtickets naar Malaga. Connections biedt immers goedkope vliegtickets aan vanuit Brussel naar Malaga. Ontdek nu snel alle vluchten naar Malaga en boek je goedkope vliegticket!

Waarom Connections?


    7/ 7 bereikbaar per telefoon, e-mail of via social media

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw travel companion voor hotels, huurwagens en unieke belevenissen ter plaatse

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN MALAGA?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!