+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Rome

Vroeger de hoofdstad van het Romeinse Rijk, vandaag de hoofdzetel van de Katholieke Kerk. Het lijdt geen twijfel: Rome is een van de machtigste en boeiendste steden ter wereld. Hier waan je je in een openluchtmuseum. Haar schitterende erfgoed lokt bezoekers vanuit alle windstreken. Aan historische bezienswaardigheden geen gebrek: het Pantheon, het Forum Romanum, het Colosseum, de Sixtijnse Kapel, Vaticaanstad... En laten we de heerlijke Italiaanse keuken vooral niet vergeten. Wil je la dolce vita van de Italiaanse hoofdstad zelf ervaren?

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Rome, vind je bij Connections!
Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Rome door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


  7/ 7 bereikbaar per telefoon, e-mail of via social media

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw travel companion voor hotels, huurwagens en unieke belevenissen ter plaatse

Goedkope vliegtickets Rome

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN ROME?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Favoriete Bezienswaardigheden

Forum Romanum

het oude hart van Rome met een boeiende geschiedenis. Aanvankelijk was het Forum Romanum een moeras, daarna werd het omgebouwd tot markt om tenslotte uit te groeien tot economisch en religieus centrum. Bezoek er het senaatsgebouw waar Julius Ceasar nog vergaderd heeft.


Pantheon

het grootste gebouw uit de Romeinse Oudheid dat in Rome bewaard gebleven is. Het Pantheon dient ook als begraafplaats voor Italiaanse koningen en andere vooraanstaande personen. 


Vaticaanstad

een niet te missen trekpleister tijdens je citytrip Rome. Bewonder er de prachtige Sint-Pietersbasiliek en de Vaticaanse Musea met onder meer de wereldberoemde Sixtijnse Kapel. 


Colosseum

het grootste amfitheater van het Romeinse Rijk waar zich vroeger gladiatorengevechten afspeelden. 


Villa Borghese

kom even op adem in dit romantische park. In het gelijknamige kunstmuseum zijn er schilderijen van Rafaël, da Vinci en Rubens te bewonderen. Vlakbij vind je de Spaanse Trappen.2 Insider Tips

Travestere

Wil je het echte Rome zonder toeristen ervaren? Trek dan naar Travestere, een authentieke wijk gelegen aan de de linkeroever van Rome. Je vindt er een doolhof aan kleine steegjes, geweldige trattoria's en traditionele espressobars. De blikvanger van Travestere is de mooie Piazza Santa Maria. 


Monti

Vlak achter het Colosseum vind je de beste designerboetieks,  vintagewinkels en antiekzaken. Leuke winkelstraten zijn de Via del Boschetto, Via Degli Zingari en Via Leonina. 's Avonds verandert de wijk in een bruisende uitgaansbuurt. 

Bijzondere weetjes

 • Rome telt ongeveer 280 fonteinen en meer dan 900 kerken. De bekendste? Dat is waarschijnlijk de Trevifontein

 • Jaarlijks wordt er meer dan 700.00 euro aan kleingeld in deze fontein geworpen. Dit geld wordt gebruikt om goede doelen te ondersteunen

 • In Rome kan je een museum vinden dat volledig gewijd is aan pasta

 • In 1870 werd Rome de hoofdstad van Italië. Het nam deze rol over van Florence.

 • In de oudheid was het volstrekt normaal om tussen de gangen van maaltijden door over te geven, om zo meer ruimte te maken in de maag

 • Rome Praktisch

  Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België

  Temperatuur Rome heeft een Middellandse Zee-klimaat met hete zomers en milde winters.    

  Munteenheid: Euro

  Officiële taal: Italiaans

  Reisdocumenten: een identiteitskaart of paspoort volstaat voor je vlucht naar Rome


  Voordelige vluchten naar Rome

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar Rome, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Rome door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

  Waarom VOOR Connections kiezen?

  27 Travel Shops
  27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
  Customer Service Center
  +32 (0)2/550 01 00
  contactcenter@connections.be
  Mobile Travel Agents
  Wij komen naar jou toe!