+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Sarajevo

Ondanks de bewogen geschiedenis is Sarajevo een fijne stad die de oorlog achter zich heeft gelaten. Het historische centrum bulkt van het leven en de historische bouwen in een mengelmoes van stijlen, charmeren onmiddellijk. De Turkse invloeden zijn nooit veraf, het eten is er voortreffelijk en de bevolking gastvrij. Kleurrijke markten, meer dan 80 moskeeën en heel wat kerken zorgen voor de couleur locale.

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Sarajevo, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Sarajevo door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


    7/ 7 bereikbaar per telefoon, e-mail of via social media

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw travel companion voor hotels, huurwagens en unieke belevenissen ter plaatse

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN SARAJEVO?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!