+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Tenerife

Meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar bezoeken het grootste eiland van de Canarische eilanden. Fietsen, wandelen en heerlijk relaxen staan vaak centraal op dit vulkanische eiland waar het hele jaar door een vakantiestemming heerst. Kijk je wat verder dan het massatoerisme dan ontdek je een cultureel pareltje en heel wat natuurpracht. Het ene moment dwaal je nog door een tropisch woud, een moment later shop je het allernieuwste designerstuk of bezoek je een museum. Dit allemaal onder het goedkeurend oog van de Pico del Teide, Spanjes hoogste berg.

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Tenerife, vind je bij Connections!
Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Tenerife door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


  7/ 7 bereikbaar per telefoon, e-mail of via social media

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw travel companion voor hotels, huurwagens en unieke belevenissen ter plaatse

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN TENERIFE?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Favoriete Bezienswaardigheden

Parque Nacional del Teide

Met zijn 3.718 meter krijg je hier de hoogste berg van Spanje voor je neus. Bezoek zeker het spectaculaire en enorme natuurpark dat deze piek omringt. Verken de wandelpaden en dwaal door het fantastische landschap. Hier kan je makkelijk een week in doorbrengen!


Lago Martianez

Een geboren waterrat? Dan verdient Lago Martianez zeker een bezoekje. Dit openbaar zwembad aan de rand van de zee trekt zowel locals als toeristen aan en is een garantie op uren waterpret. Je waant je in zee en de inkom is uiterst betaalbaar. Mispak je niet aan het water, dat is best wel koud!


Playa de las Américas

Wie Tenerife zegt kan niet voorbij aan Playa de las Américas. Hotels, horden toeristen die liggen te braden op het goudgele stranen een massa clubs. Of het nu wel of niet je ding is, je moet het toch eens gezien hebben om je een mening te vormen!


Mascakloof

De rit alleen al naar het bergdorpje Masca is een avontuur op zich. De weg slingert zich door het Teno gebergte maar is in goede staat. De Masca kloof is een steile barranco en een van de mooiste van het eiland. Masca was vroeger alleen via de zee en deze kloof bereikbaar. Het dorpje ligt midden in het Teno gebergte. De wandeling door de kloof van Masca naar het strand is populair maar wordt door velen onderschat. Zonder goede wandelschoenen moet je er best niet aan beginnen.


Siam Park

Dit is een van de grootste waterpretparken van de wereld, wel 18,5 hectare! Het is een reproductie van het Thaise Koninkrijk en alle attracties hebben dan ook Thaise invloeden. Vuurspuwende draken en tempels in Thaise bouwstijlen kenmerken dit waterpark.2 Insider Tips

Teide vulkaan

Een vulkaan trekt altijd aan. Sterren kijken op een vulkaan is al helemaal romantisch. Geniet van de vergezichten, van de zon die ondergaat en vervolgens van de miljoenen sterren die opduiken. De Teide vulkaan geeft je die kans en als je wil neem je ook een astronoom mee op pad, daar leer je nog heel wat van bij.


Bezoek het Noorden

Hoewel de meeste toeristen in het zuiden van het eiland blijven heeft ook het noorden heel wat moois voor je in petto. Groener, kouder en minder toeristisch. Een prachtige kustlijn, fenomenale rotsen, bananenplantages: het noorden van Tenerife heeft het allemaal en je ontdekt het op je eigen tempo.

Bijzondere weetjes

 • De lucht is er veel helderder dan hier, er zijn dus veel meer hemellichamen zichtbaar

 • De Canarische banaantjes zijn kleiner dan haar soortgenoten, ook de smaak is intenser en voller dan haar mondiale concurrenten en daarom worden ze zo gegeerd

 • Deskundige klimatologen beweren dat het microklimaat van de Canarische Eilanden tot de beste ter wereld behoort

 • Het kraantjeswater is niet erg betrouwbaar

 • Tenerife Praktisch

  Tijdsverschil: 1 uur vroeger dan in België

  Temperatuur Het klimaat in Tenerife verschilt in het noorden en het zuiden. In het noorden is het een stuk koeler. Het regent er meer waardoor de streek ook groener is dan in het warmere zuiden. Het zuiden kent bijna geen regen.

  Munteenheid: Euro

  Officiële taal: Spaans

  Reisdocumenten: Voor een reis naar Tenerife heb je enkel je identiteitskaart of paspoort nodig.  Voordelige vluchten naar Tenerife

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar Tenerife, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Tenerife door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

  Waarom VOOR Connections kiezen?

  27 Travel Shops
  27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
  Customer Service Center
  +32 (0)2/550 01 00
  contactcenter@connections.be
  Mobile Travel Agents
  Wij komen naar jou toe!