+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Wenen

Romantische zielen houden graag halt in Wenen. Niet verwonderlijk als je weet dat wereldberoemde componisten als Mozart, Schubert en Strauss hier hun mooiste symfonieën geschreven hebben. Wenen is een waar openluchtmuseum. Weelderige paleizen en majestueuze pleinen tooien de stad. Denk maar aan het Belvedere, de Stephansdom of het Schönbrunnpaleis. Wie de Oostenrijkse hoofdstad in stijl wil verkennen, doet dat per koets. Tussen al die bezienswaardigheden door is het aangenaam verpozen in een van de vele koffiehuizen bij een stukje Sachertorte. Klinkt het voor jou als muziek in de oren?

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Wenen, vind je bij Connections!
Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Wenen door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


  7/ 7 bereikbaar per telefoon, e-mail of via social media

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw travel companion voor hotels, huurwagens en unieke belevenissen ter plaatse

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN WENEN?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!

Favoriete Bezienswaardigheden

Schönbrunn Paleis

voor een bezoek aan de voormalige zomerresidentie van de keizerlijke familie mag je gerust een hele dag uittrekken. Ook de prachtige tuinen zijn een streling voor het oog.


Spittelberg

de place-to-be voor shopaholics. Deze artistieke wijk biedt heel wat leuke winkelstraten en gezellige cafés.


Museumkwartier

hier vind je een waaier aan musea, galerieën, theaters, souvenirwinkels, trendy cafés en restaurants.


Nationale Bibliotheek

niet alleen boekenwurmen, maar ook liefhebbers van architecturale schoonheid zullen hier versteld staan. De bibliotheek bezit maar liefst 200.000 boeken. Bewonder de imposante hal en de schitterende fresco's op de plafonds.


Het Centrum van Wenen

Niets fijners dan door het historische centrum van Wenen struinen. Het is er altijd gezellig druk, je kijkt er je ogen uit en overal waar je kijkt zijn prachtige gebouwen. Hier kan je uren spenderen.


2 Insider Tips

Freihaus

Wenen mag dan wel een klassieke uitstraling hebben, de stad is sinds geruime tijd aan een hippe opknapbeurt bezig. Freihaus, bijvoorbeeld, is een trendy bohemienwijk. Pik een vernissage mee, haal je hart op in de conceptstores of wissel recepten uit in de boekenhandel.


Impossible Project Vienna

in deze hippe fotoshop kan je een Polaroidtoestel ontlenen. Nostalgie ten top! 

Bijzondere weetjes

 • Wenen is één van de weinige steden waar wijn wordt verbouwd binnen de stadsmuren. In heel wat tavernes kun je de lokale wijnen dan ook proeven

 • De zoo van Wenen is de oudste ter wereld en werd al geregeld verkozen tot beste zoo ter wereld

 • Het Weense reuzenrad is het oudste nog werkende exemplaar in de wereld

 • De stad Wenen werd al meermaals verkozen tot de meest leefbare stad ter wereld. Wenen staat permanent bovenaan in dit soort van lijstjes

 • Wist je dat de glazen sneeuw stolp waarmee je kan schudden, hier is uitgevonden? Je kan hier ook hele mooie expemplaren op de kop tikken. Een geweldig cadeau tijdens de kerstperiode

 • Wenen Praktisch

  Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België

  Temperatuur Wenen wordt gekenmerkt door een gematigd landklimaat. In de winter liggen de temperaturen rond het vriespunt. De zomers zijn vrij mild.

  Munteenheid: Euro

  Officiële taal: Duits

  Reisdocumenten: een geldige Belgische identiteitskaart of paspoort voor je vlucht naar Wenen


  Voordelige vluchten naar Wenen

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar Wenen, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Wenen door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!