+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Curaçao

Curaçao, dat is heerlijk relaxen in een Caribische sfeer met heel wat Nederlandse invloeden. Van het historische Willemstad met de gekleurde huisjes tot duiken met wilde zeeschildpadden: hier beleef je je droom. Gooi de benen los op Mambo Beach, zoek het avontuur op bij Westpunt en vooral: neem tijd voor jezelf. Hier lijkt de klok altijd net iets trager te tikken.

Ontdek de 35 stranden, geniet van de fantastische keuken en geef je over aan deze zonzekere bestemming. Ervaar de passie van de lokale bevolking, al dan niet met de snorkel in de hand. Van onderwaterpracht tot een tripje met de 4x4 naar het binnenland: Curaçao charmeert.

Air Belgium vliegt op woensdag en zaterdag naar Curaçao International Airport op 12 km van de hoofdstad Willemstad.

Waarom Connections?


    7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in Curacao

Goedkope vliegtickets naar Curacao

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!