+32 (0)70 23 33 13
 

Goedkope vliegtickets naar Miami

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

Op zoek naar een zonnige bestemming om aan de winter te ontsnappen? Laad je batterijen op in Miami. Je bent in The Sunshine State! Of je nu wil shoppen, sporten of zonnekloppen...in het kleurrijke Miami is alles mogelijk. Ontdek de Art Deco architectuur, bezoek het Miami Seaquarium of shop in Coconut Grove. Wil je ook naar Miami? Boek dan snel je vliegticket naar Miami. Connections biedt goedkope vliegtickets vanuit Brussel naar Miami. Een vlucht naar Miami aan de beste prijs is een goed begin, maar je moet ook nog een hotel in Miami vinden. Connections helpt je graag op weg. Ontdek snel ons ruime aanbod aan goedkope hotels in Miami!

Waarom Connections?


  +30 jaar ervaring en talrijke reisexperts

  No-nonsense: eenvoudig vergelijkbare vluchtarieven per bestemming

  +77.000 voordelige tarieven bij +200 luchtvaartmaatschappijen

Miami bezienswaardigheden en weetjes

Must do’s in Miami

Miami Beach: het schiereiland dat bekend staat om zijn mooie stranden, chique boetieks en torenhoge resorts. Het zuiden van Miami Beach is het wereldberoemde South Beach. De place-to-be voor zowel nachtraven als shopaholics. Tip: in South Beach kan je op verschillende plaatsen fietsen huren. Een erg leuke manier om het schiereiland te ontdekken!

Ocean Drive: deze straat is het epicentrum van de Art Deco architectuur. De schitterende gevels figureerden al in tal van bekende films en tv-series zoals Dexter. 

Fairchild Tropical Botanic Gardens: een must voor natuurliefhebbers. Deze tropische botanische tuin herbergt meertjes, bosgronden en duizenden plantensoorten.

Little Havana: de Cubanen die vroeger het regime van Fidel Castro ontvluchtten, kwamen in een wijk terecht die nu Little Havana heet. Tegenwoordig is dit een gezellige buurt waar je de salsa kan dansen of genieten van een lekkere mojito.

Miami: Insider tips

Wynwood Arts District: een van de leukste buurten om urenlang in rond te dwalen en de ene boetiek na de andere te verkennen. Bovendien is het hier aangenaam wandelen met al die street art om je heen!

The Broken Shaker: de hippe locals vertoeven graag in de tuin van jeugdherberg The Freehand die 's avonds omgetoverd wordt tot cocktailbar The Broken Shaker. Nip er van een unieke cocktail of installeer je in een comfortabele zetel rond het zwembad.


Hoe Miami verkennen?

De makkelijkste en snelste manier om je in Miami te verplaatsen, is per taxi. Alle taxi's zijn voorzien van een meter. 

Om Miami's bezienswaardigheden in de binnenstad te bezoeken, kan je ook de bus nemen. Maar reken hiervoor op langere reistijden. 

Miami op een originele manier verkennen? Rij rond in een golfkarretje en geniet van de heerlijke zeebries!

Een auto huren in Miami is handig als je andere delen wil bezoeken, vooral vanaf South Beach.


Miami Reisinformatie

Reisdocumenten: Reizigers met de Belgische nationaliteit* (baby's en kinderen inclusief) hebben een digitaal leesbaar paspoort nodig, met min. 2 lege pagina's. dat officieel (volgens diplomatie.belgium.be) geldig moet zijn bij inreis en tijdens verblijf.

Connections raadt je aan hierbij gezond verstand te laten primeren en wat speling in te bouwen qua geldigheidsduur na je reis. Vaak zijn onvoorziene omstandigheden (weersfactoren, vulkanen, en dreigingen allerlei aard) de oorzaak van een verplicht terugreis op latere datum. Hou hiermee rekening. Raadpleeg de meest recente reisinformatie en up-to-date reisadviezen op diplomatie.be/nl. Een voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.

Je bent ook verplicht een elektronische reisautorisatie of ESTA aan te schaffen. De ESTA-procedure kan uitsluitend worden ingevuld en betaald met je persoonlijke kredietkaart op esta.cbp.dhs.gov (14 USD op 20JAN2015). Je ESTA reistoelating is 2 jaar geldig. Let wel: indien je paspoort tijdens deze twee jaar vervalt, vervalt ook je ESTA en moet  je een nieuwe reistoelating aanvragen met het nieuwe paspoortnummer. Raadpleeg de meest recente reisinformatie en up-to-date reisadviezen op diplomatie.be/nl.

Lokale tijd: - 6 uur 

Zomertijd: In 2015 zet Miami de klok in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 maart vooruit. In België gebeurt dit tijdens de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 maart. Dat betekent automatisch dat er tussen 9 en 29 maart slechts 5 u. tijdsverschil in plaats van 6 u.

Wintertijd:  In 2015 wordt in België de klok in de nacht van zaterdag 24 oktober op zondag 25 oktober teruggezet. In Miami worden de armen van de klok teruggedraaid tijdens de nacht van zaterdag 1 november op zondag 2 november teruggezet. Dat betekent automatisch dat er tussen 25 oktober en 1 november een tijdsverschil is van 5 u. in plaats van 6 u.

Munteenheid: US Dollar. 1 US Dollar = 0.92 EUR (08/04/2015)

Klimaat: Miami is ideaal voor zonnekloppers. Door het tropische klimaat zijn de zomers erg heet en vochtig en de winters warm en droog. 
* info en voorwaarden in je travel shop of bij onze Customer Service Center
** Enkel geldig bij reservatie van een intercontinentale vlucht + min. 3 hotelovernachtingen of intercontinentale vlucht + rondreis van min. 1 week of intercontinentale vlucht + min. 1 week huurwagen. Niet cumuleerbaar en zolang voorraad strekt. Info en voorwaarden in je travel shop of bij onze Customer Service Center.
*** Enkel geldig voor overnachtingen op vrijdag, zaterdag, zondag of Belgische schoolvakanties en bij reservatie van een intercontinentale vlucht + min. 3 hotelovernachtingen of intercontinentale vlucht + rondreis van min. 1 week of intercontinentale vlucht + min. 1 week huurwagen. Niet cumuleerbaar en zolang voorraad strekt. Info en voorwaarden in je travel shop of bij onze Customer Service Center.

Travel shops

Brussels Airport

Brussels Airport

Vertrekhal ,
1930 ZaventemAlles over travel shop Brussel Airport
Bekijk alle travel shops

Waarom Connections?

 • +30 jaar ervaring en bereisde destination experts
 • Jouw reiswereld onder één dak: vluchten, hotels, excursies, huurwagens en reisverzekering
 • 30 travel shops & 4 mobile travel agents ook in jouw buurt en op de luchthaven
 • 7/7 beschikbaar voor al je vragen
 • +77.000 voordelige vluchttarieven bij +200 luchtvaartmaatschappijen