+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Montreal

Foodies, hipsters, avonturiers en citytrippers: iedereen voelt zich onmiddellijk thuis in Montreal. Een stad die oud en nieuw op een unieke wijze weet te combineren. De stad is het culturele epicentrum van het land en weet dan ook het hele jaar door te boeien: Montreal leeft. In de zomer pik je er een heel aantal festivals mee, terwijl je in de winter de ondergrondse stad RÉSO induikt. Trek de grote plas over, geniet van de gastvrije ontvangst en laat je overdonderen door de architectuur.

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Montreal, vind je bij Connections!
Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Montreal door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


  7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in Montreal

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN MONTREAL?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Favoriete Bezienswaardigheden

Vieux Montréal

Snuif de sfeer op, dwaal door het oude stadsdeel en geniet van het Franse erfgoed. De joie de vivre spat ervan af. Wurm je door Rue St-Paul, de oudste straat van de stad, duik Chinatown in of kijk je ogen uit bij de basiliek Notre-Dame. Hier kan je dagen vol verwondering en nieuwe ontdekkingen vullen.

Musée de Beaux-Arts de Montréal

Ben je helemaal weg van kunst? Rembrandt, Picasso en Monet: ze hangen er allemaal. Maar ook de ruime collectie Canadese kunst met sculpturen, tekeningen, schilderijen en nog veel meer zal je kunnen bekoren.

Quartier des Spectacles

Het mekka van de evenementen, concerten en festivals. Hier broeit altijd wat. Het Festival International de Jazz en het Festival des Films du Monde zijn misschien wel de bekendste exponenten.

Rue St-Denis

Edgy winkels, toffe bars en heel wat hippe vogels: hier winkel je in stijl. Zeker in de zomer is hier zien en gezien worden. Snuisterijen en ontdekkingen bij de vleet.

Marché Jean-Talon

In Little Italy halen alle topkoks uit de stad hun ingrediënten. Ook in de winter gaat deze bruisende markt door in tenten. Je vindt hier alle lokale lekkernijen. Laat de foodie in je los!


2 Insider Tips

Mont Royal

Het mag dan geen immense berg zijn, je hebt er wel een fantastisch uitzicht over de stad. Wandel naar de top, houd even halt bij Beaver Lake en zie de zon onder gaan. Voer voor de romantici!

Réso

Deze ondergrondse stad verdient een plekje op je lijstje. 32 kilometer aan tunnels om te ontdekken en beleven. Je vindt er winkeltjes, restaurantjes en nog veel meer. Je ontsnapt er aan de barre koude in de winter.

Bijzondere weetjes

 • Montreal is de 2de grootste stad van het land. Het was de grootste, maar ergens in de jaren ’70 werd het door Toronto voorbijgestoken

 • Montreal telt veruit het meeste restaurants per inwoner en in heel Noord-Amerika moeten ze enkel New York voor hen dulden

 • Montreal is een UNESCO stad op het vlak van design

 • De laagste temperatuur ooit gemeten in Montreal is -37,8°C

 • Het wereldberoemde Cirque du Soleil heeft zijn standplaats in Montreal


 • Montreal Praktisch

  Tijdsverschil: 6 uur vroeger dan in België

  Temperatuur De winters zijn bijzonder streng in Montreal. De zomers zijn dan weer warm met gemiddelde temperaturen tussen de 16 en 26°C. De nazomer zorgt voor prachtige beelden.

  Munteenheid: Canadian Dollar (1 CAD = 0,698 Euro

  Officiële taal: Engels

  Reisdocumenten: oor je vlucht naar Montreal heb je een digitaal leesbaar internationaal paspoort nodig dat tijdens je hele verblijf geldig is. Meer info op http://diplomatie.belgium.be/nl.


  Voordelige vluchten naar Montreal

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar Montreal, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Montreal door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

  Waarom VOOR Connections kiezen?

  27 Travel Shops
  27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
  Customer Service Center
  +32 (0)2/550 01 00
  contactcenter@connections.be
  Mobile Travel Agents
  Wij komen naar jou toe!