+32 (0)2 550 01 00

Met Brussels Airlines naar New York

Helemaal wild van New York? Wel, dat treft: wij ook. Bij Connections zijn we al jaren fan van New York City en dragen we deze stad in ons hart. Logisch dus dat we al jaren gespecialiseerd zijn in reizen naar deze metropool. Kies je bovendien voor Brussels Airlines en New York, dan sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen kijk je je ogen uit in The Big Apple, je vliegt ook in alle comfort met onze nationale trots. Brussels Airlines en New York: dat is een geweldige combinatie.

Waarom Connections?


    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in New York

Goedkope vliegtickets naar New York

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN NEW YORK?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

EXCURSIES

Brussels Airlines: een geweldige partner

Bij Connections werken we als 100% Belgische reisorganisatie al jaren nauw samen met Brussels Airlines. New York is voor ons als partners dan ook bekend terrein. Bij Connections garanderen we je dan ook de beste deals naar New York en vlieg je steeds in alle luxe. Maar we zorgen natuurlijk niet alleen voor de voordelige vliegtickets naar New York, we kunnen ook al je andere reisplannen en -noden concretiseren. Wij regelen je excursies, zorgen voor geweldige hotels en ook een huurwagen is perfect mogelijk. Wat begint met een vlucht Brussel New York met Brussels Airlines eindigt vaak in een complete citytrip naar New York. Zo ben je er zeker van dat alles netjes geregeld is, ontdek je in alle comfort New York en hoef je enkel maar te genieten van alle indrukken.

De stad die nooit slaapt

De vibe in New York is uniek. Elk seizoen weet deze metropool te charmeren en bruist het er. Struinen door Central Park, op wandeling met onze gids Patrick Van Rosendaal, shoppe met Black Friday of de oversteek maken met de kids in een vakantieperiode. Wij hebben steeds de beste deals voor jou. Je vindt onze packages online, maar net zo goed spring je één van onze reiswinkels binnen en laat je een citytrip New York op maat samenstellen. Wij beschikken over een ruime waaier aan hotels voor elk budget en zijn steeds als eerste op de hoogte als nieuwe pareltjes de deuren open. Omdat je met Brussels Airlines voordelig naar New York vliegt, blijft er nog meer dan genoeg budget over om ter plekke te spenderen. Laat je maar eens helemaal gaan, want shoppen en eten in New York is een waar plezier. Nee, hier verveel je je geen moment. Cultuur, sport, shoppen, culinair genieten: het zijn maar enkele troeven van deze flitsende stad. Je zult meer dan één keer terug moeten om de stad te ontdekken

Meer dan enkel New York

Akkoord, we zijn kind aan huis in New York en dat al meer dan 30 jaar, maar bij Connections kun je natuurlijk voor veel meer terecht. Wij brengen de wereld naar je toe, al dan niet in samenwerking met Brussels Airlines. Wij zorgen voor inspiratie, regelen alles van A tot Z en hebben heel wat bijzondere experiences in de aanbieding. Verken de wereld en kies voor Connections. Dan ben je zeker van de goedkoopste vliegtuigtickets en een perfecte organisatie. Vaak is het nog voordeliger dan alles zelf regelen ook! Voordelig de wereld ontdekken begint bij Connections. Heel wat trouwe klanten zullen het volmondig beamen.

Boek vandaag nog je Brussels Airlines New York ticket

De smaak te pakken? Wil jij New York City gaan ontdekken en er de citytrip van je leven meemaken? Geef ons dan zeker een seintje. In onze reiswinkels vind je tal van specialisten die New York door en door kennen, maar net zo goed boek je je Brussels Airlines New York ticket online. Ook onze customer service helpt je met de glimlach verder. Wist je trouwens dat we ook een aantal Mobile Travel Agents hebben die naar je toe komen? Je merkt het, je hebt geen enkele reden om geen voordelig ticket naar New York te boeken. En waarom zou je met minder comfort dan Brussels Airlines tevreden zijn. Terwijl je geniet van een aangename vlucht, kun je alvast wegdromen over The Big Apple.


Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!