+32 (0)70 23 33 13

Voordelige vluchten naar Quebec

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Quebec, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Quebec door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


  7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in Quebec

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN QUEBEC?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

HUURWAGENS RESERVEER SNEL & EENVOUDIG!

Favoriete Bezienswaardigheden

De oude binnenstad

De charmante binnenstad van Quebec nodigt uit tot rondslenteren. Ontdek charmante winkeltjes, pik heel wat bezienswaardigheden mee en geniet van de vibe. Snuif de Europese sfeer op, proef de lokale lekkernijen en laat je betoveren door de binnenstad die tot UNESCO-Werelderfgoed is uitgeroepen.

The Citadel

Het duurde meer dan 30 jaar om deze citadel te bouwen, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Het fort wordt nog steeds gebruikt als militaire basis. Als toerist kan je trouwens een stukje meelopen met de militairen, wat best een fijne belevenis is.

Montmorency Falls

Met zijn 83 meter hoogte, is deze waterval maar liefst 30 meter hoger dan de bekendere Niagarra Falls. Best wel indrukwekkend dus.

Le château Frontenac

Dit gebouw lijkt wel uit een sprookje van Disney te komen. Het doet dienst als hotel en is misschien wel het meest gefotografeerde hotel ter wereld. Logeren is natuurlijk een optie, maar net zo goed boek je een tour en kom je alles te weten over dit sprookjesachtige gebouw.

Battlefields Park

Dit park met een roemrijke oorlogsgeschiedenis telt nog heel wat kanonnen, maar is ook de favoriete picknickplaats van de locals. Het hele jaar door vinden hier een heleboel evenementen plaats en bruist het er van leven.2 Insider Tips

Quartier Petit Champlain

Dit is een magisch plekje in de oude binnenstad. Zeker in de winter is het super romantisch. Hier ontdek je de roots van Quebec.


Le Capitole

Deze concerthal net aan de rand van oud Quebec ademt nog de sfeer van vroeger uit. Tijdens een hapje en een drankje pik je in deze sfeervolle zaal een show mee in een fantastische setting.

Bijzondere weetjes

 • De oudste kruidenierswinkel in de ‘nieuwe wereld’ vind je in Quebec. L’Auberge J.A Moisan, werd opgericht in 1871 en verkoopt wereldwijd producten

 • The Château Frontenac is het meest gefotografeerde hotel ter wereld

 • In 1995 scheurde Quebec bijna af van Canada. In een referendum was er maar 1% verschil tussen de partijen die onafhankelijkheid wensten en degenen die bij Canada wensten te blijven

 • Quebec is de enige omwalde stad in Canada. Er blijft nog meer dan 4.7km aan stadsomwalling over

 • Quebec produceert veruit de grootste hoeveelheid ahornsiroop van het hele land

 • Quebec Praktisch

  Tijdsverschil: 6 uur vroeger dan in België

  Temperatuur De zomers in Quebec city zijn warm en vochtig met gemiddelde temperaturen rond de 25°C. Door de hoge luchtvochtigheid is de gevoelstemperatuur soms wel hoger dan werkelijk. De winters zijn koud met winderige dagen met veel sneeuwval. De gemiddelde koude temperatuur ligt rond de -18°C.

  Munteenheid: CAD Canadian Dollar

  Officiële taal: Frans

  Reisdocumenten: Alle reizigers dienen in het bezit te zijn van een internationaal paspoort, geldig gedurende de volledige duur van uw reis.


  Voordelige vluchten naar Quebec

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar Quebec, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Quebec door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

  Waarom VOOR Connections kiezen?

  37 Travel Shops
  37 shops dicht bij jou in de buurt
  Customer Service Center
  +32 (0)70 23 33 13
  contactcenter@connections.be
  Mobile Travel Agents
  Wij komen naar jou toe!