+32 (0)70 23 33 13

Goedkope vliegtickets naar Washington

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

Washington D.C. is de hoofdstad en het politieke hart van de Verenigde Staten. In deze imposante stad valt er dan ook heel wat te beleven. Gluur binnen in het Witte Huis. Breng een bezoek aan het Pentagon of het Vietnam Veterans Memorial. Ontdek de talloze musea langs The National Mall. Of flaneer door de elegante winkelstraten en langs de statige herenhuizen van Georgetown. Uitgaan in Washington? Aan hippe cocktailbars, trendy restaurants en bruisende nachtclubs geen gebrek! Sta je al te popelen? Boek dan snel je vliegticket naar Washington. Connections biedt voordelige vliegtickets vanuit Brussel naar Washington. Een vlucht naar Washington aan de beste prijs is een goede start, maar je moet ook nog een hotel in Washington vinden. Bij Connections ben je aan het juiste adres. Ontdek snel ons ruime aanbod aan goedkope hotels in Washington!

Wil je een goedkope vlucht naar Washington? Boek dan snel je vliegtuigticket bij Connections. Je vliegt supervoordelig van Brussel naar Washington, maar daar stopt het niet. Ook bij het vinden van een hotel, een bijzondere excursie of een huurwagen, helpen we je bij Connections verder. Ontdek dan ook snel ons ruime aanbod aan goedkope hotels in Montreal.

Waarom Connections?


  +30 jaar ervaring en talrijke reisexperts

  No-nonsense: eenvoudig vergelijkbare vluchtarieven per bestemming

  +77.000 voordelige tarieven bij +200 luchtvaartmaatschappijen

Washington bezienswaardigheden en weetjes

Favoriete Bezienswaardigheden

Het Witte Huis

De woonplaats van de Amerikaanse president is indrukwekkend. 6 verdiepingen, 134 kamers en maar liefst 35 badkamers. Binnen geraken is echten niet evident. Een aanvraag bij de ambassade is noodzakelijk. Begin er op tijd aan, het is meer dan de moeite waard!


Lincoln Memorial

Op zoek naar het mooiste gedenkteken in Washington, dan vind je het hier. Net voorbij de National Mall vind je Lincoln Memorial. Dit monument ter nagedachtenis van Abraham Lincoln imponeert onmiddellijk. Ga zeker ook 's avonds een kijkje nemen als alles prachtig verlicht is en de stad uitgestorven lijkt.


National Gallery of Art

Dit museum bezit één van de grootste Westerse kunstcollecties van de VS. Zowel moderne als meer historische werken vonden er een plaatsje. Rubens, Da Vinci, Rembrandt en Rodin, ze vallen er allemaal te bewonderen. Een must voor iedereen met een hart voor kunst.


Georgetown

Georgetown is een buurt met een heel eigen karakter. Net ten noordwesten van Washington slenter je door statige straten ver weg van de drukte. Leuke winkels, prachtige huizen, de uren lijken hier wel voorbij te vliegen.


Capitol

Hier zetelt onder meer de senaat en de Supreme Court. Gratis te bezoeken en niet te missen.2 Insider Tips

Crab Cake

Gek van vis en schaaldieren, dan moet je gewoonweg een crap cake proeven. Heel wat restaurants hebben het op de kaart staan, dus er is sowieso geen ontkomen aan. Om duimen en vingers bij af te likken en typisch Washington.


National Zoo

Ben je een vroege vogel of misschien wel met de kids in Washington? Trek dan gerust in alle vroegte naar de National Zoo. De poorten zwaaien al open om 6uur en zo haal je werkelijk alles uit je dag.

Bijzondere weetjes

 • Het Witte Huis telt in totaal 35 badkamers

 • De Library of Congress is de grootste bibliotheek ter wereld, met meer dan 162 miljoen collectiestukken. Daar komen dagelijks ongeveer 12 000 stuks bij

 • Georgetown is het oudste gedeelte van de stad. Dit stadsdeel dateert uit 1751, 40 jaar voor Washington D.C. het levenslicht zag

 • Wanneer The Washington Monument in 1884 openging was het de grootste structuur ter wereld. Al in 1889 nam de Eiffeltoren deze titel over

 • In 1878 was het telefoonnummer van Het Witte Huis simpelweg nummer 1. Pas in 1929 werd er in The Oval Office zelf een telefoon geïnstalleerd


 • Washington Praktisch

  Tijdsverschil: 6 uur vroeger dan in België

  Temperatuur De zomers in Washington zijn behoorlijk warm. Tijdens de winter is het een stuk kouder en kan er heel wat sneeuw vallen.

  Munteenheid: US Dollar (1USD = 1,2 Euro

  Officiële taal: Engels

  Reisdocumenten: Reizigers met de Belgische nationaliteit dienen in het bezit te zijn van een internationaal paspoort, en dient men een visum (ESTA) aan te vragen voor het vertrek.
  Voordelige vluchten naar Washington

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar Washington, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Washington door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

  Waarom Connections kiezen?

  30 jaar ervaring
  100% Belgisch met 30 jaar ervaring!
  30 travel shops
  30 shops dicht bij jou in de buurt
  Customer Service Center
  +32 (0)70 23 33 13
  contactcenter@connections.be