+32 (0)70 23 33 13

Voordelige vluchten naar Buenos Aires

Combineer zuiderse passie met Europese grandeur en je hebt de perfecte beschrijving van Buenos Aires. Eet er een Argentijnse steak, laat de stad onder je huid kruipen en je betoveren door de wondermooie architectuur. Duik het nachtleven in, dans de tango en geef je helemaal over aan deze stad die nooit slaapt.

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Buenos Aires, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Buenos Aires door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


    7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in Buenos Aires

Goedkope vliegtickets naar Buenos Aires

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN BUENOS AIRES?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU


Waarom VOOR Connections kiezen?

37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!