+32 (0)70 23 33 13

Voordelige vluchten naar Fort De France

Martinique, een Frans eiland in de Kleine Antillen is misschien wel het mooiste eiland van de Caraïben. Maak je klaar voor een stortvloed aan indrukken. Zie de vulkaan Mont Pelée nog pruttelen, laat je overrompelen door de natuurpracht en ga helemaal op in de wereldse sfeer die Martinique uitstraalt.

Adembenemende stranden, een verrukkelijke keuken en nog meer dan genoeg ongerepte plekjes garanderen je een fantastisch verblijf. Duik het regenwoud in of verken één van de talrijke baaien, die ongetwijfeld monden doen openvallen op Instagram. Dompel je onder in de levensvreugde, pluk de dag en geniet ten volle van deze droombestemming.

Air Belgium vliegt op woensdag en zaterdag naar de hoofdstad Port-de-France

Waarom Connections?


    7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in Fort De France

Goedkope vliegtickets naar Fort De France

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN FORT DE FRANCE?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

HUURWAGENS RESERVEER SNEL & EENVOUDIG!

Waarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
33 Travel Shops
33 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!