+32 (0)70 23 33 13

Voordelige vluchten naar Guatemala

In de hoofdstad van het gelijknamige land lopen cultuur en geschiedenis naadloos in elkaar over. De bijzondere vibe, de omvang en de contrasten zorgen ervoor dat deze stad je beklijft. De stad is aan een revival bezig en vormt dan ook een uitstekende plaats om aan je trip door Guatemala te beginnen.

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Guatemala, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Guatemala door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


    7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in Guatemala

Goedkope vliegtickets naar Guatemala

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN GUATEMALA?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU


Waarom Connections kiezen?

33 Travel Shops
33 shops dicht bij jou in de buurt
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!