+32 (0)70 23 33 13

Voordelige vluchten naar Pointe-à-Pitre

Van paradijselijke stranden tot uit de kluiten gewassen bergen, deze archipel van eilanden heeft alles in huis voor een onvergetelijke reis. De twee hoofdeilanden Basse-Terre & Grande-Terre vormen de grootste trekpleister en zijn via bruggen met elkaar verbonden boven een smalle zeestraat.

De zonneklopper voelt zich ongetwijfeld als een vis in het water op Grande-Terre, terwijl je op het ruwere Basse-Terre het nationale park vindt, waar de spectaculaire La Grande Soufrière vulkaan je figuurlijk van de sokken blaast. Ook de eilandjes Marie-Galante en Les Saintes verdienen een tussenstop of een heerlijk dagje relaxen!

Air Belgium vliegt op woensdag en zaterdag naar deze idyllische bestemming, waarbij je aankomt in Pointe-à-Pitre. Maak je klaar voor één van de meest bijzondere ervaringen van je leven. Ontdek dit ongerepte pareltje in de Franse Antillen en geniet van een zorgeloze vakantie.

Waarom Connections?


    7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in Pointe à Pitre

Goedkope vliegtickets naar Pointe à Pitre

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN POINTE À PITRE?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

HUURWAGENS RESERVEER SNEL & EENVOUDIG!

Waarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
33 Travel Shops
33 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!