+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Rio de Janeiro

Wie aan Rio de Janeiro denkt, denkt aan een exotische en zononvergoten vakantie. Dat klopt, maar de Braziliaanse carnavalstad heeft veel meer troeven. Dieren en planten spotten in het Nationale Park Tijuca, van een heerlijke caipirinha nippen op het Copacabana strand, het standbeeld van Cristo Redentor op de Corcovado berg bezoeken of tot in de vroege uurtjes op de opzwepende klanken van de samba dansen.

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Rio de Janeiro, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Rio de Janeiro door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


    7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in Rio de Janeiro

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN RIO DE JANEIRO?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!