+32 (0)70 23 33 13

Virtueel op stap met een Belg in een wereldstad!

Voel jij de reiskriebels en sta je te popelen om de wijde wereld in te trekken? Vandaag de dag ligt dit wat moeilijker, maar zoals je weet, laten we ons bij Connections niet snel afschrikken. Omdat ook onze Belgische stadsgidsen in tal van wereldsteden ondertussen de muren oplopen, hebben we de perfecte oplossing voor alle partijen in petto: virtuele stadswandelingen!

Trek die virtuele stapschoenen aan!

Net zoals jij halen zij hun stapschoenen vanonder het stof en gidsen ze je virtueel door jouw favoriete stad. New York, Tokyo, Dubai of een andere topstad? Het kan en dat allemaal van in je eigen bubbel en in je veilige omgeving.

Stap virtueel in het spoor van Nicolas Wauters door de leukste wijken in Tokyo of een andere Japanse stad, hop met Patrick van Rosendaal van hotspot naar hotspot in New York of geef je over aan het klatergoud van Dubai. Terwijl jij de weetjes en de indrukken opstapelt, ben in gedachten ver van huis.

Zin om mee op pad te trekken?

Klaar om mee te gaan? Dat kan! Schrijf je vandaag nog in voor een wandeling naar keuze, ontvang je link en zorg dat je op tijd klaarstaat voor je virtuele wandeling. Een muisklik later drentel jij door de straten van Tokyo, New York of een andere magnifieke plek op deze aardbol.

Gedurende een uur pik je de leukste wijken en bezienswaardigheden mee, vertelt onze ambassadeur je heel wat boeiende verhalen en weetjes en je kan hem/haar zelfs vragen stellen. Even helemaal van de wereld!

Zuid-Afrika, Soweto
Zondag 15/11, 10u › met Elodie Bonnefon (Engels)

Inschrijven

Thailand, Chiang Mai
Woensdag 18/11, 9u › met Sofie Coucke

Inschrijven

USA, New York Part 1
Vrijdag 20/11, 17u › met Patrick Van Rosendaal

Inschrijven

Dubai, Marina
Zondag 22/11, 11u › met Salua Daghay

Inschrijven

Dubai, Downtown
Vrijdag 27/11, 8u (NIEUW UUR) › met Salua Daghay

USA, New York Part 2
Zondag 29/11, 17u › met Patrick Van Rosendaal

Zuid-Afrika, Johannesburg
Zaterdag 5/12, 11u › met Elodie Bonnefon (Engels)

Waarom VOOR Connections kiezen?

37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!