+32 (0)70 23 33 13

Winterzon

Even een streepje zon ?

Het grauwe weer beu, lang genoeg binnen gezeten en dringend nood aan wat extra vitamine D? Jij moet naar de winterzon en wel liever vroeg dan laat. Bij Connections selecteerden we alvast enkele super aantrekkelijk bestemmingen. Genieten in de winterzon, je in de watten laten leggen en nog flink wat bezienswaardigheden en/of activiteiten meepikken ook? Grasduin door de bestemmingen, veraf en wat dichterbij, droom weg en laaf je binnenkort aan de zonnestralen in Dubai, Johannesburg of een andere aantrekkelijke locatie. Licht en warmte doen wonderen voor je gemoed, maar daar hoeven we jou vast niet van te overtuigen. Vergeet je zonnecrème niet!

Vliegtickets

RondreizenDe overheid verbiedt niet langer reizen naar het buitenland. Wil je graag reizen, bekijk hier dan de voorwaarden per bestemming. Deze informatie komt rechtstreeks van de website diplomatie.be en is dus steeds up to date met de nieuwste richtlijnen.
Je kan inzoomen naar de bestemming van je keuze, wereldwijd. Als je klikt op het land komen de voorwaarden te voorschijn in een pop-up. Het betreft de voorwaarden voor als je terug naar België keert, check zeker ook de lokale richtlijnen.

Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!