Campervans & Motorhomes

Onze campers en motorhomes staan garant voor een onvergetelijk avontuur. Onze voertuigen bieden jou niet alleen de zekerheid van een reis boordevol emoties, je hebt ook de vrijheid om je reisroute te plannen volgens je eigen wensen. Je kunt zelfs midden in de natuur of in nationale parken verblijven als je daar zin in hebt!

HOE MEER JE BOEKT, HOE GROTER JE KORTING. AND BY THE WAY, VROEGBOEKEN LOONT.

En weet je wat? Bovenop al deze kortingen krijg je exclusief ook nog eens tot 15% extra korting op je motorhome!

Verken de VS en Canada in alle vrijheid!

Bij Connections vind je een uitgebreide keuze, voor ieder wat wils. Van de uiterst mobiele campervan waarmee je overal geraakt tot de ruimere camper voor het hele gezin. Jij zit in de "driving seat" bij de keuze van jouw voertuig op basis van het aantal reizigers die je vergezellen. Reizen als een outlaw, hippie of surfer, avonturier, wereldreiziger of family man: wij hebben de camper op maat van je wensen!

De beschikbare opties, accessoires en pakketten verschillen van model tot model. Stel al je vragen in je geliefkoosde Connections reiswinkel en ontvang een gedetailleerde offerte die nauw aansluit bij je wensen. De onderstaande modellen zijn beschikbaar voor alle bestuurders met rijbewijs B. Een minimumleeftijd en een creditcard op naam van de hoofdbestuurder zijn steeds vereist.

Droom je er van om de States of Canada in alle vrijheid te verkennen? Maak je keuze uit onze campers en motorhomes.

Voor maximaal 3 personen

Maverick

Hit the road achter het stuur van de unieke Ford E150. Elk voertuig werd met de hand door een kunstenaar beschilderd. Dit is de perfecte manier om een unieke reis te beleven. Reis met z’n tweetjes zonder al te veel in te boeten op je comfort dankzij de inbegrepen uitrusting.

Big Sur

Als het iets meer mag zijn, kan je kiezen voor de De Big Sur, het iets luxueuzere broertje van de Maverick. Hij heeft eveneens een unieke uitstraling, maar qua inrichting geniet de Big Sur van een vernieuwd design, met als bijkomend voordeel een mooie portie extra opbergruimte. Travel in style.

Kuga

Elk detail van deze camper is ontworpen om de beschikbare ruimte in het voertuig te maximaliseren. De Kuga heeft een ergonomisch en comfortabel interieur, met een volledig nieuw ontworpen keuken en bedindeling. Zonnepanelen voorzien de verlichting en de koelkast van stroom en er zijn USB-aansluitingen om je elektronica op te laden. Dit model is alleen beschikbaar in de VS.

Standard Compact

Hit the road achter het stuur van de unieke Ford E150. Elk voertuig werd met de hand door een kunstenaar beschilderd. Dit is de perfecte manier om een unieke reis te beleven. Reis met z’n tweetjes zonder al te veel in te boeten op je comfort dankzij de inbegrepen uitrusting.

Voor maximaal 4 personen

Standard Compact Plus

De nieuwste telg in ons standaard aanbod. Het moderne concept van de inrichting kan je hiermee zonder probleem met twee koppels of een klein gezin op stap. De keuken en de badkamer bevinden zich in het midden van het voertuig, zodat er meer ruimte overblijft voor de eetplaats en de slaapkamer. Je hebt ook meer opslagruimte.

Comfort C-Small

Een echt hotel op wielen, zo kun je onze C-small omschrijven. Dit model heeft drie slaapgedeeltes en kan vier personen comfortabel laten slapen. De luxere afwerking gaat gepaard met details die het verschil maken tijdens je road trip. Een TV bijvoorbeeld, maar ook een groot zonnescherm om je te beschermen tegen de zon in kampeerstand.

Voor maximaal 5 personen

Standard

Alles wat je van een traditionele camper mag verwachten vind je terug in deze voertuigen uit ons standaardassortiment. De motorhomes in de Verenigde Staten, beschikken zelfs over een stroomgenerator. Dit budgetvriendelijk model is een favoriet van talrijke gezinnen.

Comfort C-Large

Meer ruimte is het de voornaamste troef van dit voertuig, dat comfortabel plaats biedt aan 5 personen. Met zijn 4 volwaardige slaapplaatsen is dit de beste keuze voor een gezin of een groep vrienden. Bovendien is er meer opslagruimte beschikbaar. Geen wonder dat de C-Large een van onze bestsellers is.

Voor maximaal 7 personen

Standard Large

Met 9,1 m lengte is dit meteen het grootste model in ons standaardassortiment. Met zijn zeer "Amerikaanse" afmetingen kan hij gemakkelijk de grootste gezinnen aan.

Comfort C-Family

Ben je op zoek naar ruimte én luxe dan moet je hier zijn. Wat dit 9,1 tot 9,7 meter lange voertuig van alle ander onderscheidt is dat je binnenruimte kunt vergroten dankzij de schuifwand. Dat levert extra vierkante meters op en in een camper telt elke cm²! Zoals Elvis Presley het zong, voel je je de "King of the road".

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy