Casper Brits in New York

Casper Brits in
New York

vanaf 919

7-daagse rondreis

New York, ik kan daar over blijven vertellen, maar babbelen is niet genoeg, je moet het gewoon zélf beleven. En, geweldig nieuws, dat kan, met mij nog wel! Wat denk je, tripje naar New York? Op zoek naar een vlekje op een plafond, samen de lift nemen, kijken naar gebouwen en wandelen?

Klinkt geweldig, toch? Nee? Wacht maar, wie mij een beetje kent weet dat ik daar véél meer mee bedoel dan ik zeg. Dat vlekje is een geschiedenis van jewelste, die lift gaat naar de top van het hoogste gebouw van heel Amerika, die gebouwen ken je uit een hele hoop films en wandelen, dat gaan we toen langs een echt treinspoor, midden in de stad!

New York is fantastisch met superspectaculaire monumenten, het allerlekkerste eten, zalige mensen prachtige uitzichten en spannende verhalen achter elke straathoek. Ga mee, echt, op avontuur. Jullie zullen ’t jullie niet beklagen, ik beloof het.

Jullie vriend, Casper

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

New York

We zijn nog niet goed en wel geland of we gaan al opnieuw de hoogte in. Onze eerste wolkenkrabber van de reis, en wat voor één! Nog op het programma: een treinstation en een mega-indrukwekkend kruispunt met gigantische lichtreclames en winkels zoals je die nog nooit eerder zag. In New York is alles BIG, dat merken jullie snel.

Dag 2

New York

Dag 3

New York

Dag 4

New York

Dag 5

New York

Dag 6 & 7

New York

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy