Casper Brits in Tokyo

Casper Brits
in Tokyo

vanaf 1095

7-daagse rondreis

Wie droomt er nu niét van reizen naar Japan? Het land zo ver van hier waar de coolste gadgets uitgevonden worden, waar computerspelletjes zijn ontstaan, waar sushi superlekker is en waar je kan gaan kijken naar een druk kruispunt? Ja, maar wàt voor één.

Ga samen met mij op reis naar Tokyo en Kyoto (Dat zijn twee verschillende steden met DEZELFDE LETTERS!! Hoe makkelijk is dàt!) en kom te weten waarom iedereen die Japan gezien heeft zegt: Hier kom ik terug naartoe, hoe sneller hoe liever! Zijn we weg? Mijn valies staat al klaar!

Jullie vriend, Casper.

Troeven:
  • Ontdek het land van de rijzende zon in het gezelschap van de ideale gids: Casper Brits.

  • Een toffe reis naar de twee steden die je moet zien in Japan: Tokyo en Kyoto.

  • Geheimen en feiten worden onthuld tijdens je leuk verblijf in dit bijzonder land.

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Tokyo

Ok, we beginnen in Tokyo, de nieuwe hoofdstad. Ik zeg ‘nieuw’ omdat Kyoto vroeger de hoofdstad was. En Tokyo is compleet crazy en cool. We gaan er kijken naar het drukste kruispunt ter wereld en dag zeggen aan een bronzen hondje met een prachtig verhaal. We leren ook wat Kawaii betekent en wat er in de grote tonnen aan het Meji schrijn zit. Oh, en we gaan dus ook ontdekken wat een schrijn is. En da’s dan nog maar de éérste dag!

Dag twee in Tokyo zit vol lekkers en souvenirs en we kunnen gaan kijken naar een gebouw dat op een pintje lijkt. Ik verzin dat niet. Melonpan proeven staat ook op het programma en we eindigen de dag in het computerspelletjes-centrum van Japan: Akihabara!

Dag 3

Tokyo

Dag 4

Tokyo - Kyoto

Dag 5

Kyoto

Dag 6

Kyoto

Dag 7

Kyoto - Tokyo

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy