B2B Diensten

Ervaren medewerksters helpen iedere dag dynamische kmo’s, productiehuizen, verenigingen, non-profit organisaties met persoonlijke service voor hun buitenlandse verplaatsingen.

De beste deals voor jouw zakenreizen

Al meer dan 30 jaar helpt Connections de reizigers bij het verzorgen van hun reizen. Maar wist je dat ook talrijke professionals op ons een beroep doen om hun zakelijke verplaatsingen te regelen?

Als grootste onafhankelijke reisorganisatie in België geniet Connections van de meest interessante condities op de markt en van uiterst voordelige tarieven bij de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Reken maar dat jij daar mee van geniet!

  • Telefonisch:
  • Mail:
  • Openingsuren:

Diensten van B2B

FLY

Met 180.000 vliegtickets per jaar is Connections geen onbekende bij de luchtvaartmaatschappijen. Met onze performante booking tools, vinden wij de beste deal voor al je vluchten wereldwijd!

Sleep

Meer dan 500.000 hotels en andere vormen van accommodatie in 185 landen met real-time beschikbaarheid: keuze te over en een garantie op de laagste dagprijs.

Drive

Een huurwagen die klaarstaat op jouw bestemming of een privétransfer? Ook hier hebben wij de gepaste oplossing.

Travel Box

Verras je trouwe medewerkers en je beste klanten met de Travel Box, het gedroomde relatiegeschenk waarmee zij dankzij jou straks de wereld verkennen.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy