My Connections

Wees steeds op de hoogte!

Dankzij Viewtrip geniet je van handige functies die je meteen heel wat tijd en onzekerheid besparen: de laatste updates van je vluchtschema, het toegelaten bagagegewicht voor elke stretch van je vluchtschema, welke maaltijden voorzien zijn,...

Afdrukken elektronisch ticket of e-Ticket

Klik bovenaan rechts op het ‘e-Ticket' icoon. Je kan het afdrukken of exporteren naar PDF. Wij raden je aan om veiligheidshalve steeds een print-out of afdruk van je e-Ticket mee te nemen op reis. Stuur ook een pdf naar je email, Dat bleek meer dan eens superhandig. 

Selecteer nu of je alle e-Tickets tegelijk wil zien of liever passagier per passagier.


Elektronisch ticketnummer

Het elektronisch of e-Ticketnummer vind je terug door de vluchtdetails open te klikken via het ‘+’ teken aan de rechterzijde.

Toegestane bagage

Het toegestane bagagegewicht is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, het gekozen tarief en traject. De standaardinformatie hierover vind je terug door op ‘view details’ bij ’Special Services’ te klikken.

‘Carry On’ bagage of 'cabin luggage' is de handbagage die je zelf de cabine in mag dragen. Het gewicht dat je onder ‘Bagage allowance’ aantreft, slaat op de ruimbagage of bagage die onderin de buik van het vliegtuig terechtkomt. Op hoeveel gratis bagage je recht hebt is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, je ticket en het soort vlucht dat je boekt. Intercontinentaal gelden vaak andere regels dan wanneer je een binnenlandse vlucht uitvoert. Ga dus het toegestane gewicht na bij alle vluchtsegmenten van je reis.

Seating

De voorziene seating of 'zitplekreservatie' vind je terug onder de vluchtdetails. Weet dat de luchtvaartmaatschappij zich het recht voorhoudt deze steeds te allen tijde kan wijzigen zonder de passagier hiervan op de hoogte te brengen. De vliegtuigzetels worden aan de check-in toegewezen naar een vooropgesteld en international erkend 'weight-and-balance' plan van het vliegtuig en een set vaste regels waaraan de check-in agenten zich moeten houden.

Reservatiecode bij de luchtvaartmaatschappij

Om gebruik te maken van de online check-in mogelijkheden via de website van de luchtvaartmaatschappij heb je de unieke reservatiecode nodig die werd toegekend aan jouw boeking. Deze code is makkelijk herkenbaar dankzij haar standaardvorm van 6 tekens; een combinatie van letters en cijfers.

Vluchtdetails

Het vertrek- en aankomstuur wordt in Viewtrip steeds weergegeven in lokale tijd. Je hoeft dus geen rekeningsommetjes uit te voeren om je tijdig aan te bieden. Wel kunnen deze gegevens door de luchtvaartmaatschappij geregeld wat worden bijgesteld. In My Trip van Viewtrip krijg je wel steeds de meest recente vluchtgegevens te zien.

Reistijd

De reistijd, ook vluchtduur genoemd, kan je aflezen tussen het voorziene vertrek- en aankomstuur.

Maaltijden aan boord

Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, route en het gekozen tarief is er al dan niet een maaltijd voorzien aan boord. Wat je voorgeschoteld zal krijgen, vind je bij de Flight Info onderaan links in dit voorbeeld.

Ical

Maak gebruik van de ical functie om de vluchturen rechtstreeks in je persoonlijke kalender te importeren. Dowloaden in ICS formaat is compatibel met het overgrote deel van de online agenda's.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy