Best of Bali at Mathis

Best of Bali
@ Mathis

vanaf 621

Rondreis - 7 dagen

Wentel je zeven dagen lang in verfijnde luxe en romantiek. In Villa Mathis, Mathis Lodge en Mathis Retreat verblijf je temidden van de natuur, op een boogscheut van trendy Seminyak, Amed en het cultuurcentrum Ubud. Ideaal om godeneiland Bali te verkennen en ’s avonds terug te keren naar de rust van je serene ‘thuis’. Je verblijft in elke Mathis 2 nachten. Wij willen je immers de laatste Mathis telg en streek errond niet weerhouden.

Troeven:
  • Wellness? Check!

  • Natuur, kunst en ontspanning

  • Sta vroeg op en trek naar de Batur vulkaan.

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Umalas

Je gids wacht je op in de luchthaven van Bali en brengt je naar Villa Mathis, waar je verwelkomd wordt met een cocktail en twee nachten zal vertoeven. Dit boutique hotel ligt tussen de rijstvelden van het dorp Umalas, op nauwelijks een kwartier van het centrum van Seminyak. In een grote tropische tuin liggen 5 alleenstaande villa’s verspreid, met elk 4 of 5 kamers, een zwembad en een outdoor lounge.

De traditionele bouwstijl wordt in veel Balinese verblijven in ere gehouden. Maar hier zit er in de aankleding van de villa’s zoveel verfijnde smaak dat het lijkt alsof je in een interieurmagazine verdwaald bent. Alle kamers zijn verschillend ingericht met natuurlijke materialen en de mooiste stoffen. Om je privacy te respecteren liggen de kamers zo dat er geen inkijk is vanuit de andere kamers.

Je tijd vliegt hier voorbij. Op 10 minuten fiets je naar het strand en er is een gratis pendeldienst naar Seminyak. Of droom weg tijdens een weldoende massage of verzorging in de spa. Ook gastronomisch word je verwend. Niet alleen door de heerlijke keuken van restaurant Nuits Baroques, maar ook dankzij de settings waar je van al dat lekkers geniet. Je lunch aan het zwembad, in de schaduwrijke tuin of lui in je koele kamer? Een romantisch diner bij kaarslicht op een onverwachte intieme locatie of gezellig verbroederen met andere gasten aan een grote tafel? Voor vanavond hebben we je alvast een romantisch diner voor 2 gereserveerd.

Dag 3 & 4

Amed

Dag 5 & 6

Ubud

Dag 7

Ubud - airport

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy