Best of Java Deluxe

vanaf 999

Rondreis - 7 dagen

Dit tropisch eiland in de Indonesische archipel even ten westen van Bali heeft vele troeven. Het weelderige regenwoud, de actieve vulkanen, de moedige zwaveldragers, de fotogenieke rijstterassen en de buitengewoon adembenemende Borobodur tempel... Indonesië heeft unieke en karaktervolle, natuurlijke en culturele trekpleisters. Tel daar het zachte klimaat bij en je reis wordt een onvergetelijke ervaring.

Troeven:
  • De oude paleizen van Yogyakarta

  • Borobudur het grootste boedhistische tempelcomplex ter wereld

  • Zonsopgang aan de Bromo vulkaan

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 3

Jogjakarta

Aankomst en transfer naar je hotel in Jogjakarta. Je vertrekt op stadstour in de cultuurstad Jogjakarta. Op je programma: het oude Kraton, het “Sultanspaleis“ uit 1775 met een groot aantal hoven, hallen en paviljoens en het oude Waterpaleis. De sultan woont er nog steeds. Het dorp Kota Gede is het centrum voor ambachtelijk zilverwerk en batik. In de namiddag bezoek je de Prambanansite met de grootste en mooiste hindoetempels van Indonesië.

Dag 3 beleef je één van de hoogtepunten van je rondreis tijdens het bezoek aan de Borobudur, het grootste boeddhistische tempelcomplex ter wereld. De Borubudur werd in de 8ste eeuw gebouwd als een grote stoepa met negen etages, die de weg naar het nirwana symboliseren.

Dag 4

Kediri

Dag 5

Kediri - Malang - Bromo

Dag 6

Mount Bromo Tour - Ketapang

Dag 7

Ketapang - Ijen - Bali

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy