Nusa Penida

vanaf 278

Uitbreiding - 3 dagen

Een fast boat brengt je in 35 minuten van Bali naar Nusa Penida. Op dit eiland ten zuidoosten van Bali is de natuur waanzinnig mooi en de Instagram spots stapelen zich op. Ongelooflijk dat hier nog zo weinig toeristen komen, maar het eiland wint aan populariteit. Snel zijn dus!

Je checkt in in Semabu Hills, gelegen in de rustige heuvels, met een schitterend uitzicht op de hagelwitte stranden die overgaan in een turkooisblauwe zee. Op de dag van aankomst maak je een snorkeltrip per boot langs Crystal Bay, Gamat Bay, Wall Point en Manta Point. Op dag 2 vertrek je ‘s ochtends vroeg voor een trip met chauffeur* door Penida. In de voormiddag bezoek je West Nusa Penida met Kelingking Beach (ook bekend als T-Rex viewpoint), Angel Billabong en Broken Beach, zodat je je selfies kan maken voor de dagjestoeristen opdagen. Na de lunch trek je naar het oostelijk deel van het eiland en bezoek je Cave Temple en zalige stranden.

Troeven:
  • Boottocht h/t vanuit Bali inbegrepen

  • Snorkeltrip 

  • Een daguitstap naar Nusa Penida in privéwagen met chauffeur en lunch

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Bali - Nusa Penida

Een fast boat brengt je in 35 minuten van Bali naar Nusa Penida. Je checkt in in Semabu Hills, gelegen in de rustige heuvels, met een schitterend uitzicht op de hagelwitte stranden en turkooisblauwe zee. Vanuit je ruime suite (90 m²) bewonder het zicht vanop je balkon of terras. Het overloopzwembad is een heerlijke plek om te relaxen in alle luxe . OF je trekt uit op verkenning en daalt via een steil, rotsachtig pad af naar een van de paradijselijke stranden. Keuze zat en je kan er prima snorkelen. Op dag 1 is er immers ook een snorkeltrip per boot langs Crystal Bay, Gamat Bay, Wall Point en Manta Point voorzien!

Dag 2

Nusa Penida

Dag 3

Nusa Penida

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy