Three faces of Bali at Alila

Three faces of Bali
@ Alila

vanaf 915

Rondreis - 8 dagen

Deze unieke en luxueuze reis staat in het teken van natuur, gastronomie, rust en wellness. Tijdens deze rondreis verblijf je in drie verschillende luxe resorts van de Alila keten verspreid over het eiland.

Bij Alila ligt de nadruk op de ligging, design en luxe in sterke samengang met de lokale cultuur en natuur, en bovenal een uitmuntende service en gastvrijheid. Op elke plaats verblijf je 2 of 3 nachten en is er een activiteit inbegrepen. Je hebt voldoende tijd om te genieten van de luxefaciliteiten van het resort.

Troeven:
  • Wellness? Check!

  • Nature, kunst en ontspanning? Check!

  • Herbronnen met yoga en tai chi? Check!

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Bali - Manggis

Transfer met gids van de luchthaven of je hotel in zuid-Bali naar Alila Manggis.

Dit prachtige hotel ligt midden in een kokosplantage aan het strand van de Balinese oostkust, de ideale uitvalsbasis voor de regio van Candidasa. Alles in dit hotel dient de lust van het oog en jouw comfort: het spel van licht, water, planten en geometrie verveelt nooit. De kamers zijn gebouwd rond het met palmbomen omzoomde zwembad en zijn luxueus ingericht. In de openlucht spa kan je van een waaier aan massages en Indonesische behandelingen genieten. Je kan een routekaart vragen aan de receptie en de omgeving per fiets verkennen. Het restaurant heeft een stevige reputatie opgebouwd dankzij haar kooklessen, die je inwijden in de vele geheimen van de exotische Balinese keuken. Liefhebbers van watersporten en snorkelen vinden hun gading op het strand.

Op dag 2 ga je op snorkeltrip (inbegrepen) naar het wereldvermaarde Blue Lagoon rif. Het water is er zo helder en de zichtbaarheid kan oplopen tot 25 meter. Je zal verbaasd zijn van de wonderlijke onderwaterwereld en met wat geluk spot je zeeschildpadden, Manta’s of Nemo’s!

Dag 3 & 4

Alila Manggis - Ubud

Dag 5 & 7

Ubud - Seminyak

Dag 8

Seminyak - Bali

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy