Ontdek het zuiden

vanaf 579

Uitbreiding - 5 dagen

In het zuiden van Sri Lanka vind je prachtige natuur, een glooiend heuvellandschap, restanten van de Britse kolonie en een overvloed aan fauna en flora. Maak je reis compleet met deze 5-daagse module. Je verblijft 2 nachten in Nuwara Eliya en 2 nachten in Yala. Je bezoekt een lokale theeplantage, maakt een treinrit en onderneemt een jeepsafari op zoek naar olifanten, luipaarden en veel meer.

Troeven:
  • Mooie en toffe treinreis

  • Bezoek aan een theeplantage

  • Excursie per 4x4 op zoek naar dieren in het wild

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Kandy - Nuwara Eliya

’s Ochtends brengt je chauffeur je naar het station van Kandy vanwaaruit je de trein neemt naar de Hoge Plateaus. Het landschap verandert stilaan terwijl je door de theeplantages spoort. Onderweg maak je kennis met de hartelijke Sri Lankanen op je pad. Je chauffeur pikt je op in Hatton en brengt je naar Nuwara Eliya,

Nuwara Eliya is een oude Brits-koloniale uitvalsbasis en dat laat zich voelen tot de dag van vandaag. Dit gezellige dorp ligt tussen de theeplantages waarvan je er op dag 2 ook een bezoekt. De Sri Lankaanse thee is met recht een van de beste van de wereld te noemen. Mits supplement (ter plaatse) kan je vandaag ook de Horton Plains bezoeken. In dit prachtige natuurreservaat vind je ook het panoramische World’s End terug.

Dag 3 & 4

Nuwara Eliya - Yala National Park

Dag 5

Yala National Park - Colombo

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy