Tirana

Albanië mag dan wel voor velen onbekend terrein zijn, het land heeft heel wat in zijn mars. Je vindt er een mix aan boeiende cultuur en sublieme natuur. Hoofdstad Tirana is de perfecte uitvalsbasis.Een gevarieerde vakantiebestemming

Qua cultuurbeleving is Tirana, hoofdstad van Albanië, een echte voltreffer. Van UNESCO Werelderfgoed tot theater en musea. Deze stad heeft het allemaal! Je komt er terecht in een boeiende mix van Ottomaanse nederzettingen met moderne architectuur. Qua natuurbeleving valt Albanië ook niet te onderschatten!

Bij de Albanese Rivièra beleef je de ideale strandvakantie en in één van de vele natuurparken kan je op een uitdagende trektocht gaan. De ongerepte natuurreservaten over het hele land zijn gewoonweg subliem. Kortom, je beleeft hier een gevarieerde vakantie.

Reserveer nu je vlucht naar
Tirana

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tirana?

De voordeligste tickets naar Tirana? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Tirana. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Tirana te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Tirana. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Tirana ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Tirana? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Tirana kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy