Melbourne

Melbourne is relaxt, sportief en het culturele centrum van Australië. Het leven is er heerlijk laidback en er valt heel wat te ontdekken in de tweede grootste stad van het land.Sport, festivals en het genieten van het goede leven, dat is Melbourne

In deze stad heerst een mediterrane sfeer waar je een bonte mix van culturen en stijlen ontdekt. In deze sportgekke stad eet je lekker, is uitgaan tot een ware kunst verheven en gaan er tientallen festivals per jaar door.

De zon zien ondergaan aan de Yarra rivier met zicht op de skyline van Melbourne terwijl de roeibootjes voorbij glijden is magisch. Niet te missen? De legendarische Melbourne coffee.

"Melbourne is de hemel op aarde voor de sportliefhebber. Formule 1, rugby, de Australian Open, ... smullen!"

Reserveer nu je vlucht naar
Melbourne

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Melbourne?

De voordeligste tickets naar Melbourne? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Melbourne. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Melbourne te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Melbourne. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Melbourne ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Melbourne? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Melbourne kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy