Denpasar

De hoofdstad van Bali is vaak niet meer dan een tussenstop tijdens een rondreis door Bali. Houd je van winkelen en markten dan is het de moeite waard om even te blijven hangen.Het Bali Museum en de markten, twee trekpleisters die je gezien moet hebben

Denpasar, gelegen aan de zuidkust van het eiland dankt zijn naam aan de vele markten (pasars). Winkelen en markten bezoeken is hier dan ook een beleving. De verkeersopstoppingen zijn legendarisch, ontwijk de bromfietsen en de belangrijkste bezienswaardigheid is het Bali Museum.

De hoofdstad is vaak niet meer dan een tussenstop voor reizigers, al zijn er een heel aantal overnachtingsmogelijkheden.

"In Denpasar heerst chaos, maar al bij al is het best een aangename stad. Veel toeristen tref je hier niet, waardoor je er nog het echte Balinese stadsleven ervaart."

Reserveer nu je vlucht naar
Denpasar

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Denpasar?

De voordeligste tickets naar Denpasar? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Denpasar. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Denpasar te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Denpasar. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Denpasar ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Denpasar? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Denpasar kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy