Bosnië & Herzegovina

Bosnië & Herzegovina

Niet de meest vanzelfsprekende bestemming, maar het is op zijn minst gezegd een bijzondere bestemming met een rijk verleden. Cultuur en natuur wisselen zich af op een boeiende reis doorheen de rijke, turbulente geschiedenis van het land.Rijke geschiedenis en feeërieke natuur

Dit buurland van Kroatië en Servië maakte ooit deel uit van Joegoslavië, maar is nu een onafhankelijke moderne federatie geworden. Een divers land waar historische invloeden van zowel Kroatië, Servië als Bosnië terug te vinden zijn.

Must-sees zijn de hoofdstad Sarajevo, de indrukwekkende Kravica-waterval en Stari Most, een monumentale brug uit 1566 in Mostar. De feeërieke wateren van de rivier Una creëren van Bosnië & Herzegovina een idyllisch beeld waarbij je jezelf in een sprookje waant. Het is niet de meest vanzelfsprekende bestemming, maar daarom des te interessanter.

Sarajevo

Sarajevo, voormalig deel van Joegoslavië en stad die ooit de Eerste Wereldoorlog uitlokte. Vandaag de dag is deze hoofdstad van Bosnië & Herzegovina uitgebloeid tot een historische en culturele parel.

Ontdek

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy