Botswana

Oases, woestijnen en game drives in Botswana! Dit gevarieerde land laat je proeven van al het moois dat de natuur te bieden heeft.Eén van de rijkste Afrikaanse landen.

Een gamedrive in één van de grootste parken van Afrika? Het kan in Botswana! Tijdens je avontuurlijke tocht kom je leeuwen, nijlpaarden en olifanten tegen en kan je overnachten in een volledig uitgeruste lodge of basic tentenkamp.

De Kalahari-woestijn is wellicht de bekendste plek om dergelijke game drives te doen al zijn er nog tal van andere wildparken. Naast safari’s staat dit land ook bekend omwille van zijn diamantindustrie. Het is daarom één van de rijkste Afrikaanse landen. Die rijkdom beperkt zich echter niet tot diamanten alleen, want de gevarieerde fauna en flora is minstens even kostbaar.

Gaborone

Kom oog in oog te staan met wilde olifanten, nijlpaarden en leeuwen tijdens een onvergetelijke reis doorheen Botswana. Vanuit hoofdstad Gaborone kan je ook verder reizen naar buurland Zuid-Afrika.

Ontdek

Rondreis: Botswana Handsfree

Als je uit bent op ultieme safari’s in gevarieerde en prachtige wildparken ben je hier aan het juiste adres. Botswana, staat voor safari’s op zijn best! Je reist van de Makgadikgadi zoutvlakten via de Okavango delta, die deel uitmaakt van het UNESCO werelderfgoed tot het Chobe nationaal park en beëindigt deze wonderlijke reis in Victoria Falls.

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy