Sofia

Sofia in Bulgarije kan een minder uitnodigende eerste indruk geven, maar wie op zoek gaat naar de hoogtepunten van de stad zal snel van mening veranderen. Geniet van een leuke en goedkope citytrip!Rijkelijk versierde kerken en kloosters

In Sofia staan verschillende orthodoxe kerken en moskeeën verspreid. De sublieme Alexander Nevski-kathedraal is de bekendste trekpleister van de stad en een waar kunstwerk voor wie houdt van de Neo-Byzantijnse architectuur. Daarnaast is het Rila-klooster meer dan de moeite om te bezoeken. Het is een prachtig complex rijkelijk versierd met fraaie muurschilderingen.

Voor wie dat allemaal nog niet genoeg is, kan ook afzakken naar het Vitosjagebergte of zijn vakantie aanvullen met zon, zee en strand op Sunny Beach. Het grote voordeel? Een vakantie in Bulgarije is zeer goedkoop!

Reserveer nu je vlucht naar
Sofia

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sofia?

De voordeligste tickets naar Sofia? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Sofia. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Sofia te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Sofia. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Sofia ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Sofia? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Sofia kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy