San José

De hoofdstad van Costa Rica wordt vaak over het hoofd gekeken, maar is als toegangspoort tot de rest van het land een bezoekje meer dan waard.San José, een stad zonder hoogbouw op hoog niveau

San José telt heel wat culturele en historische bezienswaardigheden. Hippe plekjes bij de vleet en de bevolking is er heel open.

Bezoek de talrijke musea, ga de sfeer opsnuiven op de Mercado Central, waar meer dan 200 kraampjes om je aandacht vechten of zet je simpelweg op een terras met een heerlijke koffie en geniet van het geroezemoes in deze drukke metropool.

"San José heeft een ruw kantje, maar als je daar doorprikt ontdek je een fijne stad met heel wat bezienswaardigheden."

Reserveer nu je vlucht naar
San José

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar San José?

De voordeligste tickets naar San José? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar San José. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van San José te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar San José. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in San José ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over San José? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar San José kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy