Bordeaux

Eén van ’s werelds beste wijnstreken met daarnaast ontelbaar veel kastelen en sierlijke architecturale parels. Bordeaux is de ideale bestemming voor fijnproevers en levensgenieters.Impressionante monumenten in barokstijl

Bordeaux is het walhalla voor wijnliefhebbers en -kenners. Zowel in de stad als in de wijngaarden rond de stad word je verleid met ’s werelds beste wijnen. Deze godendrank is de hoofdreden voor toeristen om hier naartoe te reizen. De stad trekt al jaren fijnproevers aan van over de hele wereld.

Naast wijnproeverijen, kastelen en domeinen moet je weten dat er een resem aan indrukwekkende monumenten op je te wachten staat. Bezoek de kathedraal op Place de la Bourse of één van de duizenden gebouwen in barokstijl.

Reserveer nu je vlucht naar
Bordeaux

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bordeaux?

De voordeligste tickets naar Bordeaux? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Bordeaux. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Bordeaux te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Bordeaux. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Bordeaux ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Bordeaux? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Bordeaux kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy