Parijs

De lichtstad Parijs is een feest. De stad verleidt, inspireert en verbaast je elke keer opnieuw. Van prachtige wijken tot momumentale bezienswaardigheden: Ici c'est Paris!Op de stad van de liefde, word je makkelijk verliefd

De Eifeltoren, de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées, het zijn maar enkele publiekstrekkers in deze bruisende en stijlvolle stad. Hier trek je van monument naar bezienswaardigheid, terwijl de Seine nooit veraf is en lekker eten vanzelfsprekend is.

Parijs staat voor chique, glamour en prachtige lanen waar het heerlijk flaneren is. Verslind het Louvre, laat je inpakken door Montmartre en voel hoe Parijs je inpalmt. De perfecte stad voor een citytrip: Paris je t'aime.

"Parijs blijft je elke keer opnieuw verbazen. Er zijn de klassieke plekjes, maar er is ook ruimte voor moderniteit. Telkens keer ik met een warme gloed terug."

Reserveer nu je vlucht naar
Parijs

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Parijs?

De voordeligste tickets naar Parijs? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Parijs. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Parijs te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Parijs. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Parijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Parijs? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Parijs kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy