Athene

Athene dat is cultureel fijnproeven. De rijke geschiedenis gutst uit elke porie van deze fascinerende stad die zich een hedendaags jasje heeft aangemeten.Kunstzinnig, intens en van heel wat markten thuis

De Acropolis, de Tempel van Zeus, de charmante wijk Plaka, het zijn maar enkele publiekstrekkers in het aards paradijs voor cultuurliefhebbers. Maar Athene is ook verrassend modern, met een levendige artistieke street art scene, bijvoorbeeld. Begin tijdens je citybreak Athene gewoon te wandelen en je merkt het wel.

Athene is druk, hectisch en intens. De lekkere Griekse keuken is een fijn extraatje.

"Athene mag dan wel de bakermat van de Westerse beschaving zijn, de stad is ook verrassend hedendaags en mee met de tijd."

Greece as you please

Griekenland spreekt tot de verbeelding. Het blauw en wit in de vlag weerspiegelen perfect de ervaring in dit betoverende land, waar het blauw van de zee nooit ver weg is en het wit van de dorpjes de charme van de eilanden symboliseert. Ontdek nu al onze reisformules om deze goddelijke bestemming op een bijzondere manier te ontdekken of er opnieuw verliefd op te worden.

Reserveer nu je vlucht naar
Athene

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Athene?

De voordeligste tickets naar Athene? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Athene. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Athene te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Athene. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Athene ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Athene? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Athene kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy