Corfu

Het schilderachtige Corfu is een bijzonder eiland. Prachtige baaien met felblauw water en groene heuvels zorgen voor spectaculaire panorama’s.Een afwisselende reis

Het zonnige en groene eiland Corfu is één van de meest afwisselende Griekse eilanden. De stad zelf is UNESCO Werelderfgoed en staat boordevol forten,winkeltjes met lokale producten en uitstekende restaurants. Het Ionische eiland verken je best met de auto. Zo kan je van hoogtepunt tot hoogtepunt rijden op je eigen tempo. Achilleion, het zomerverblijf van keizerin Sissi, is één van de bekendste trekpleisters.

Daarnaast moet je voor watersport naar de badplaats Paleokastritsa. Het is meteen ook één van de meest fotogenieke plekken van het eiland.

Last Minutes Corfu

Reserveer nu je vlucht naar
Corfu

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Corfu?

De voordeligste tickets naar Corfu? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Corfu. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Corfu te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Corfu. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Corfu ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Corfu? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Corfu kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy