Milaan

Milaan dat is shoppen. Deze stad voor fashionista's en levensgenieters, al valt er ook cultureel heel wat mee te pikken.De modehoofdstad van Italië vraagt om een shoppingtrip

Milaan is dé modestad van Italië en dat merk je op elke straathoek. Gun jezelf een welverdiende shoptherapie, maar breng ook zeker de Dom van Milaan, Castello Sforzesco en het voormalige klooster Santa Maria delle Grazie een bezoekje.

Maar Milaan is ook voetbal waar twee topclubs AC en Inter elkaar beconcurreren. Reken verder op design, futuristische architectuur, kunst en lekker eten. Zowat alle ingrediënten voor de perfecte citybreak dus.

"Milaan heeft klasse en stijl. Het verkeer is er chaos, maar eens daaraan gewend kijk je je ogen uit. Winkelen is hier verplichte therapie."

Reserveer nu je vlucht naar
Milaan

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Milaan?

De voordeligste tickets naar Milaan? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Milaan. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Milaan te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Milaan. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Milaan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Milaan? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Milaan kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy