Nairobi

Mooie handgemaakte spullen aankopen op de Masai-markt? Naast enkele prachtige musea en organisaties die zich het lot van bedreigde diersoorten aantrekken, is Naïrobi ook het commerciële hart van de regio.Een optreden meepikken van lokale Afrikaanse bands

Naïrobi is de grootste stad van Kenia, en het stadscentrum van Naïrobi is het commerciële hart van de regio. Hier zijn dan ook luxueuze shoppingcentra, de restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. Daarnaast echter zijn de oorspronkelijke bevolking, de Masai mannen en vrouwen, met hun handgemaakte koopwaar in het straatbeeld aanwezig.

Je kan er tal van musea bezoeken en ook organisaties helpen die zich bezig houden met het behoud van de olifanten en giraffen en andere bedreigde diersoorten. Maar natuurlijk kom je ook naar hier om te genieten van een indrukwekkende safari.

Reserveer nu je vlucht naar
Nairobi

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Nairobi?

De voordeligste tickets naar Nairobi? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Nairobi. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Nairobi te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Nairobi. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Nairobi ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Nairobi? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Nairobi kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy