Casablanca

De oude Medina, het Joods Museum, genieten van palmbomen en bloemen aan het Park van de Arabische Liga. De mogelijkheden zijn oneindig in Casablanca.Zandstranden, een bruisend nachtleven én de imposante Hassan II Moskee

Havenstad Casablanca is uniek door zijn mix tussen het authentieke Marokko en Westerse invloeden. De Spanjaarden doopten het voormalige ‘Anfa’ om tot Casablanca, genoemd naar de vele witte gebouwen die de stad kenmerken. Absoluut te bezoeken is de indrukwekkende Hassan II moskee die één van de grootste moskeeën ter wereld is.

De stad heeft ook architecturale juweeltjes zoals de kathedraal, het justitiepaleis en de medina. Verder geniet je er van prachtige zandstranden en een bruisend nachtleven.

Reserveer nu je vlucht naar
Casablanca

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Casablanca

De voordeligste tickets naar Casablanca? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Casablanca. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Casablanca te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Casablanca. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Casablanca ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Casablanca? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Casablanca kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy