Cancún

Grote hotelresorts, witte stranden en een helderblauwe zee zijn de ideale cocktail voor een ontspannen vakantie. In Cancun beleven jong en oud een zonnige strandvakantie.Prachtige stranden en een wereldwonder

In Cancun geniet je van het luilekkerleven op het strand. Playa Delfines en Playa las Perlas zijn echte aanraders voor wie liever geen dure strandbedjes huurt. Hier lopen lokale handelaars ook over het strand om drank te verkopen en dat is vaak een stuk goedkoper dan in de dure hotelzone.

Is hele dag op het strand liggen niets voor jou? Dan kan je verschillende tours maken vanuit Cancún, bijvoorbeeld naar één van de zeven wereldwonderen: Chichén Itza. Je kan ook opteren om door te reizen naar andere kustplaatsen als Playa del Carmen en Tulum.

Reserveer nu je vlucht naar
Cancún

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Cancún?

De voordeligste tickets naar Cancún? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Cancún. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Cancún te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Cancún. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Cancún ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Cancún? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Cancún kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy