Managua

Vertoef in deze typische Latijns-Amerikaanse stad of ga op verkenning doorheen het land op zoek naar betoverende plekken.Weelderige natuur van Nicaragua

Managua in Nicaragua is de hoofdstad en grootste stad van het land. Deze Zuid-Amerikaanse stad ligt aan het grote Meer van Managua en vlak bij de Masaya vulkaan. Door aardbevingen in het verleden is een deel van de stad verwoest en nooit heropgebouwd maar gelukkig zijn tal van bezienswaardigheden, waaronder de kathedraal, wel overeind gebleven.

Je komt er terecht in een bruisende stad die zich perfect leent om de rest van het land te bezichtigen. Nicaragua staat gekend voor zijn weelderige natuur. Verken de betoverende regenwouden, watervallen en berggebieden en sta verstelt van al deze natuurpracht.

Reserveer nu je vlucht naar
Managua

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Managua?

De voordeligste tickets naar Managua? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Managua. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Managua te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Managua. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Managua ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Managua? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Managua kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy