Wenen

Wenen dat is wandelen van paleis van paleis met een streepje muziek op de achtergrond. Deze romantische stad aan de Donau leent zich perfect voor een leuke citybreak.De stad van Mozart, Beethoven en keizerin Sissi

Wereldberoemde componisten, de Donau, de wals,... Wenen heeft een rijke geschiedenis van keizers. Het is een groene stad waar het makkelijk aan de drukte ontsnappen is. De hoofdstad van Oostenrijk telt tientallen bezienswaardigheden en het historische

behoort tot het UNESCO Werelderfgoed. Geniet van de traditionele koffiehuizen en neem er gerust een stukje Weense Sachertorte bij. Een stad om van te smullen.

"Wenen heeft een zeer rijk geschiedenis en je vindt hier dan ook mooie gebouwen en bijzondere plekjes bij de vleet. De grootste troef? Ongetwijfeld de prachtige Donau!"

Reserveer nu je vlucht naar
Wenen

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Wenen?

De voordeligste tickets naar Wenen? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Wenen. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Wenen te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Wenen. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Wenen ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Wenen? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Wenen kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy