Glasgow

Als je naar Schotland wil reizen, moet je ook een keertje naar Glasgow. Deze grote stad komt net uit een film of sprookje. De Schotse, rauwe natuur is ook indrukwekkend mooi en de ideale plaats om tot rust te komen.Hippe stadswijken in combinatie met Victoriaanse gebouwen

De grootste stad van Schotland is Glasgow. Deze stijlvolle stad is perfect voor een culturele stedentrip dankzij de Victoriaanse bouwwerken, de musea en vorstelijke stadsparken. Dat de stad ook hip en trendy is, bewijzen de talrijke kunstwerken op straat. Gigantische graffiti-tekeningen sieren de straten.

Daarnaast ben je hier aan het goede adres voor een whisky-proeverij. Je leert bij over deze godendrank in één van de vele distilleerderijen. Deze stad wordt ook weleens de vriendelijkste stad ter wereld genoemd en is gekend voor zijn complex, oranje metronetwerk.

Reserveer nu je vlucht naar
Glasgow

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Glasgow?

De voordeligste tickets naar Glasgow? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Glasgow. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Glasgow te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Glasgow. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Glasgow ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Glasgow? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Glasgow kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy