Ibiza

Gekend als feesteiland onder jongeren, maar wist je dat je op dit Spaanse eiland ook grotten kan bezichtigen of zeiltochten kan maken naar Es Vedrà? Er valt zoveel te ontdekken op dit mysterieuze eiland.Een belevenis op zich

Wat is er zo aantrekkelijk aan Ibiza dat reizigers zich blijven aangetrokken voelen tot dit mysterieuze eiland? Veel heeft de maken met de algemene losse sfeer, het fantastische uitgaansleven en de prachtige stranden. Eén ding is zeker, Ibiza moet je beleven. Zowel jong als oud kunnen er hun gading vinden en worden verrast door de veelzijdigheid van het eiland.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan de grot Can Marça of een zoektocht naar schitterende panorama’s in de bergen? Dit eiland is méér dan feesten alleen.


Last Minutes Ibiza

Reserveer nu je vlucht naar
Ibiza

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Ibiza?

De voordeligste tickets naar Ibiza? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Ibiza. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Ibiza te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Ibiza. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Ibiza ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Ibiza? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Ibiza kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy